22 Mayıs 2014 Perşembe

Yakınlarınıza ilginç hedşiye tavsiyeleri

Sevdiklerinize armağanlar alabileceğiniz özel günleri, kişiye özel armağanlarla farklılaştırabilirsiniz. Anneler gününde annenize sıradan bir armağan almak yerine, mutfağın kraliçesi yazan bir salata tahtası almanız onu daha mutlu edecektir. Dikiş makinesi şeklinde bir müzik kutusu veyahut canım annem yazılı bir saat, annenizin kendini daha özel hissetmesine kapı aralayacaktır. Ya da öğretmenler gününde öğretmeninize sıradan bir kalem hediye etmek yerine sene öğretmeni yazan bir onurluk vermek, harflerden oluşan bir kutu çikolata ya da üzerinde isminin yazılı olduğu bir cetvel onu daha fazla mutlu etmenize kapı aralayacaktır. Kızınıza doğum gününde şaşı bakan bir çim adam almanız ya da çikolata şeklinde telefon kılıfı almanız unutulmaz bir doğum günü yaşamasını sağlayacaktır.

Eşinizin ya da sevgilinizin mutlu anlarını takvim yaptırıp mükemmel bir yeni sene hediyesi oluşturabilirsiniz. Doğum gününde bir arkadaşınıza kabir taşı şeklinde üzerinde isiminin yazdığı mp3 çalar ya da klozet şeklinde kupa bardak alırsanız diğer hediyeleri gözü görmeyecektir. Hem de bütün arkadaşlarınız kendi hediyelerini bırakıp sizin hediyenizle ilgileneceklerdir.

Yeni izdivaç eden bir çifte zati sıradan hediyeler alınmakta ve altın takılmaktadır. Geline güveyin kafasına vur anlamına gelen bir merdane ya da güveye dırdırdan kurtulmak için kulak tıpası hediye ederseniz düğünden yıllar sonra dahi gülerek ve sevgiyle anılırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder