20 Ekim 2013 Pazar

Sevgiliye İlginç Hediyeler

Oscar Ödülü  


Tüm sevdiklerinize senenin enleri Oscarı ödülünü verin

Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap tabana sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki sene en iyi sevgilisi, sene en iyi annesi, sene en iyi babası, sene en çapkını, sene en odunu, sene en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz olası!





Crystal Garden - Büyüyen Kristal


Gözlerinize inanamayacağınız Feng Shui büyüyen kristal

Bir kristalin, büyümesini ve gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak süper bir buluş. Kavanoz içinde 15 günde büyüyen kristal, renkli LED eşliğinde muhteşem ışık oyunlarıyla 8 değişik iletisi sevdiklerinize iletiyor.



Yazılı Ödül Kupası


Onlarca çeşitte sene enleri yazılı ödül kupası

Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda sene enleri kupasını verin. Sene En İyi Annesi, Sene En Odunu, Sene Çapkını, Sene Sevgilisi gibi onlarca çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.




Furry Handcuffs - Kürklü Aşk Kelepçeleri


Hayata heyecan katan kürklü kelepçeler

En özel dakikalarına biraz daha heyacan katmak isteyenler için Kürklü Aşk Kelepçeleri - Furry Handcuffs mükemmel bir seçenek olabilir! Pembe, siyah ve kırmızı renklerinden istediğinizi seçerek partnerizi çok şaşırtacaksınız. Kürklü Aşk Kelepçeleri ile heyecanı doruklara taşıyın!

Stress Chest - Stres Göğüsleri


Stres göğüsleri ile tüm stresinize göğüs gerin!

Tüm o demirden ya da plastikten stres topları canınıza tak ettiyse, artık stresinizi gideremiyorsa yumuşacık stres göğüsler imdadınıza yetişecek. Bu harika Stress Chest ler tüm stres ve sinirinizi anında yok edecek.



Sevdiklerinize 100 dilde Seni Seviyorum deyin!

Annenize, sevgilinize, eşinize veyahut dedenize Seni Seviyorum demek istiyorsunuz ama bu yetersiz kalıyorsa o zaman 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu ile Seni Seviyorum u 100 dilde deyin! Sevdikleriniz 100 dilde Seni Seviyorum kavanozu nuzu aldığında onu harbiden çok sevdiğinize emin olacak.

Amazing Mugs - Sıradışı Kupalar


Sıradışı tasarımlı kupa bardaklar

Atın o sıradan ve sıkıcı kupa bardakları bir kenara, artık Amazing Mugs Sıradışı Kupalar sizlerle! Bu şok edici güzellikteki tasarıma sahip Sıradışı Kupalar ile herkes kupanıza hayran kalacak.

Hot Bottle Hand Warmer - Sihirli El Isıtıcı


Kendiliğinden pek çok kez ısınabilen muhteşem el ısıtıcı

Soğuk kış günlerinde biranda ısınmak istiyorsanız Hot Bottle Hand Warmer tam size göre! İçindeki özel maddesi sayesinde 5 saniyede kendi kendine ısınabilen Sihirli El Isıtıcı yı sakın kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder