11 Haziran 2014 Çarşamba

Sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir insanı mutlu faktörün en kolay ve kısa yolu ona bir armağan vermektir. Her zaman gizleyeceği sizden bir iz ve hatıra olarak kalacak bir armağan vakiti durdurma özelliğine sahiptir. Son zamanlarda anneler günü sevgililer günü kadınlar günü gibi çeşitli özel günlerde sevdiklerinizin kendini mutlu hissetmesi ve yalnız hissetmemesi için çok çeşitli armağanler alabiliriz. 

bayana hediye

Kimimiz pahalı bir yüzük, kimimiz muzip bir düşünceyle komik bir armağan kimimiz ise klasik bir armağan alma yoluna gider. Annelere hane eşyası alırken sevgilimize bir takı alabiliriz. Bazen babalar için bir kravat bir kazak veya bir atkının armağan olunca değeri paha biçilemez bir hale gelebilir. Hem de arkadaş ortamlarında, iş ortamında canım kızımın veyahut canım erkek çocuğumun yadigârı diyerek bunu bir iftihar etme vesilesi dahi yapabilir.

Hediyeniz ister kimi giysi olsun ister küçücük bir eldiven her vakit kalpleri birbirine ısıtma işlevi görür. Zira ikili ilişkilerde her zaman asıl olan bir kaide vardır. İnsanlara ne söylediğinizin çoğu kez bir ehemmiyeti yoktur. Fakat onları nasıl hissettirdiğiniz çok ehemmiyetlidir. Şimdi şunu düşünelim sevdiğimiz birinden bir hediye aldığımızı ve o anki ruh halimizi… O hediyeyi her zaman gizleyeceğimizi düşünür bu anın çok değerli bir an olduğunu hissederiz. Aslında hediyeler insanlar arası iletişim ve muhabbetin oluşmasında dilden ve sözden çok daha ehemmiyetli bir yere sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder